vineri, octombrie 19, 2012

vise

Am intrat intr-un magazin de bijuterii detinut de niste chinezi, sot si sotie. Erau trecuti de prima tinerete, moderni, ca in filmele americane. Am inceput sa ma uit la bijuterii, la unele inele, ea a venit sa ma ajute, in timp ce el a ramas in stanga la intrare undeva. Ea era tunsa tipic, frantuzeste. M-am uitat la cateva inele si ma gandeam ca daca sunt frumoase as putea cumpara unul, desi nu prea aveam bani si nu prea imi trebuie. Nu e genul de cumparaturi pe care il fac. Apoi am luat in mana un inel si ca sa il incerc mi-am scos inelele mele, inclusiv veregheta, nu stiu de ce. Am vrut sa il incerc, moment in care ea mi-a luat verigheta si se uita la ea si la celelalte doua inele. Atunci am simtit ca si cum ar fi vrut sa imi cumpere/ia verigheta si am lasat imediat inelul ei si mi-am luat inelele si am plecat.

Am avut ceva vise in noaptea asta. Camera era identica asa cum e in realitate, cu usa deschisa spre sufragerie. Noapte. La un moment dat se apropie de pat un tanar cu tricou alb, necunoscut mie, si imi zice, "haide, trezeste-te, e dimineata!". Atunci am deschis ochii si nu era nimeni. Paruse foarte real.


Am visat/avut de doua ori senzatia ca a venit o prezenta in camera. Ma simteam ca si drogata. Nu imi era teama. dar ma gandeam ca e o stare foarte ciudata, o presiune pe tot corpul, o stare de rau pe care nu o puteam controla. Apoi am simtit ca ceva ma trage spre tablia patului de la picioare si ca ma ghemuiesc acolo. Dar m-am trezit, eram la locul meu in pat cu acea stare de presiune si rau fizic. Mai tarziu in noapte, am avut aceeasi senzatie de presiune, ca si cum era ceva strain asupra mea si starea de rau. M-am trezit cu aceeasi stare, apoi a trecut si am adormit.

Iar am visat ca m-am trezit si m-am dus in sufragerie si era mai luminat ca in dormitor si mi-am zis "ce interesant, aici e mai multa lumina, in dormitor e mai intunecat". Am intrat in dormitor si m-am uitat pe geam spre cer si era intunecat, apoi iar in sufragerie, era mai luminat. Am crezut sincer ca m-am trezit, dar cand m-am trezit cu adevarat eram in pat si nu ma miscasem.

Nu m-am simtit amenintata, nu am simtit nici o clipa ca ar fi o prezenta in camera, in starea de veghe, nici macar imaginata. Insa cand am adormit, fara sa imi explica impresia ca a venit ceva in camera era foarte puternica si total negandita, neprovocata de vreun gand constient. Ma trezeam in starea aceea, cu impresia aceea. Apoi disparea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Paypal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.