sâmbătă, decembrie 06, 2008

Cine?

Exista lucruri in interiorul nostru despre care tot nu stim inca nimic, desi ne urmaresc ca niste obsesii si ne conduc catre alegerile pe care le vom face, si bune si rele. Sunt ca magneti care cauta sa atraga tot ce are sens... si totusi ele nu fac nici un sens. Sunt presimtiri, sunt acolo unde crezi ca ai inteles, sunt in spatele indoielii de sine, dar nu stii ce sunt. Te amagesti cu o revelatie, astepti sa se contureze, crezi ca vei fi mai aproape de ele cu o alegere sau alta, daca faci un gest sau altul. Dar nu sunt.

Apoi ti se spune ca atragi tot ce este pentru tine suferinta, tu esti singurul vinovat pentru tot ceea ce traiesti. Gandurile tale, poate energiile cu care rezonezi, poate karma.

Si inchizi ochii si te intrebi: ce proiectezi pe pereti in intuneric, serpi gigantici, monstrii marini, tigrii sangerosi, umbre ucigase sau proiectezi lumina si o liniste senina?

Ma simt departe de sensul meu, dar stiu ca singura greseala pe care o fac este aceea de a continua lupta. Cred ca lupta asta e ceva personal, si ea nu e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Paypal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.